hhh

Holland Heart House zaalverhuur

E-mailadres
Wachtwoord
  Onthoud mijn gegevens (doe dit alleen op je eigen computer!)
 

Onze ruimtes

Onderstaand vindt u een beschrijving van onze zalen.
We hebben actuele prijslijst voor de catering en een folder over de zaalverhuur.
U kunt ons bereiken op 088-2333600 als u vragen heeft over de zaalverhuur.Grote Zaal

In onze nieuwe locatie aan het Moreelsepark bieden we een vergaderzaal met een capaciteit van ongeveer 24 personen in carré tot 40 personen in theateropstelling. De zaal kijkt uit op het Moreelsepark.

Een Flip-over, één 65" beeldscherm en twee 48" beeldschermen zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt presenteren vanaf uw eigen laptop met HDMI aansluiting (diverse adapters te leen in de receptie). De zaal heeft een vergadertelefoon. In de zaal is tevens een netwerkkabel aanwezig die u kunt gebruiken bij eventuele problemen met WIFI.

Capaciteit:
Carré24
Cabaret30
Theater38

Prijs: € 275,00 per dagdeelHans Mak zaal

Nefrovisie heeft deze zaal ingericht met tafels die in carré staan opgesteld (max 24 stoelen). In overleg kan een andere opstelling worden gemaakt.

De zaal kijkt uit op het Moreelsepark.

Capaciteit: de zaal staat normaal in een klein carré van 12 personen maar is uit te breiden tot max 24 personen

De zaal is voorzien van een 75 inch (190 cm) Full HD LED scherm, met soundbar en een HDMI aansluiting. U kunt hier eenvoudig uw laptop op aansluiten (LET OP: er is GEEN laptop in deze zaal aanwezig). Er is een vergadertelefoon en whiteboard in de zaal aanwezig.

Capaciteit:
Klein carré12
Groot carré24

Prijs: € 275,00 per dagdeelJan Weijers Kamer

Onze kleinste vergaderzaal met een vaste ovale tafel en 7 stoelen. Deze zaal is voorzien van een beeldscherm met HDMI-aansluiting, zodat u kunt presenteren vanaf uw eigen laptop.

U kunt presenteren vanaf uw eigen laptop met HDMI aansluiting(diverse adapters te leen in de receptie). In de zaal is een netwerkkabel aanwezig die u kunt gebruiken bij eventuele problemen met WIFI. De zaal heeft een vergadertelefoon (spin).

Capaciteit:
Vaste ovale tafel7

Prijs: € 100,00 per dagdeelKleine Zaal

In onze nieuwe locatie aan het Moreelsepark bieden we een vergaderzaal met een capaciteit van ongeveer 12 personen. De zaal kijkt uit op het Moreelsepark.

Een flip-over en een 46" beeldscherm zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt presenteren vanaf uw eigen laptop met HDMI aansluiting (diverse adapters te leen in de receptie). De zaal is ook voorzien van een conferentietelefoontoestel (spin). In de zaal is tevens een netwerkkabel aanwezig die u kunt gebruiken bij eventuele problemen met WIFI.

Capaciteit:
Carré12

Prijs: € 125,00 per dagdeelHeart Rock Café

Een gezellige ruimte voor een informele borrel

Capaciteit:
Café25

Prijs: € 0,00 per dagdeel